Over het 'Holiday in Holland pakket'

Holiday in Holland is een initiatief van Matix Souvenirs in samenwerking met 100% NL Magazine en Cadeaukompas.

MATIX Souvenirs BV

MATIX Souvenirs uit Volendam is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de branche en ontwikkelt gifts en souvenirs voor die miljoenen toeristen die jaarlijks Nederland bezoeken.

Buitenstaanders en nieuwkomers die het bedrijf bezoeken vallen vaak van de ene in de andere verbazing over met name de bedrijfsomvang- en processen en niet te vergeten de brede collectie (ruim 2500 verschillende artikelen) die hier jaarlijks wordt ontwikkeld. 

Alle door MATIX BV ontwikkelde souvenirs en gifts vindt u terug in de talloze winkeltjes, musea en toeristische trekpleisters in heel Nederland. MATIX ontwikkelt daarnaast ook souvenirs voor (buur)landen als België, Duitsland, Engeland en Polen.

Cadeaukompas

Cadeaukompas is een bedrijf van de broers Eddy en Jan Guyt. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring, als het gaat om kerstpakketen, relatiegeschenken en promotionele artikelen. Dit staat garant voor een optimaal advies, eerste klas kwaliteitsproducten en een vlekkeloze aflevering. 

Door lage overheadkosten is ook de scherpst mogelijke prijs gegarandeerd. Kortom, het Kompas voor een geslaagd cadeau!

100 & Media & Partner Netwerk

100% Media & Partner Netwerk is veel meer voor haar partners dan een manier om de gewenste doelgroep te bereiken. Wij gaan een speciale relatie aan met onze partner. Iedere partner is uniek en veel meer dan alleen een adverteerder. 

100% Media & Partner Netwerk is een matchmaker, koppelt partners aan andere partners, om zo tot succesvolle samenwerkingen te komen. Vele grote acties, spraakmakende samenwerkingen en gecombineerde uitingen zijn ontstaan door tussenkomst en de creativiteit van 100% Media & Partner Netwerk.

Met meer dan 270 partners is 100% Media & Partner Netwerk het enige mediabedrijf dat verbinding creëert. Verbinding tussen de uitgever en de partner, verbinding tussen lezers en partners en verbinding tussen onze partners onderling.

100% Media & Partner Netwerk is de ultieme verbinding naar uw doelgroep en naar succesvolle samenwerkingen met andere A-merken. Daarnaast biedt 100% Media & Partner Netwerk geheel gratis nog een aantal unieke diensten!

Wilt u meer weten? Neem contact op of bel 0299 320552.